Baby boom


Kedves Érdeklődőnk!

Nagyra értékeljük, hogy bizalmat szavaztál nekünk, tudjuk mekkora bátorság kellett ahhoz, hogy írj nekünk.

Az a tapasztalatunk, hogy manapság sokkal több nőben okoz félelmet a babatervezés vagy babavállalás gondolata, mint az szükséges lenne. Ez egy több összetevőből álló jelenség. Túl sok információ áramlik az online térben és az offline tér (család, barátok, orvosok, munkahely) is megosztó tud lenni. Lehet, hogy még el sem jutottál arra a pontra, hogy megtaláld a te saját véleményed erről, hogy találkozhass a te saját stabil hitrendszered pozitív összetevőivel.

Nem ritka, hogy a reményvesztettség érzés válik dominánssá, pedig még a saját hitünk forrása nem is került a felszínre.

A témák, amelyeken együtt fogunk veled dolgozni a 8 alkalom során:

 • Működési algoritmusod részletes feltérképezése.
  Megnézzük milyen kapcsolatban vagy terveiddel, azok befogadásával. Milyen félelmek és átélt negatív tapasztalatok nehezítik megéléseidet.
  Meg fogod ismerni a saját működésed mozgatórugóit. Ez azért lesz jó neked, mert látni fogod azokat a dolgokat, amelyek egyértelműen előre visznek, és döntést fogsz tudni hozni a belső akadályokról. Látni fogod a valódi feladataidat a bensődre vonatkozóan.
 • Nemi szerepek megélése, működtetése.
  Talán nem is gondolnád, mennyire fontos a női minőséged kibontása ezen időszak alatt. Ahhoz, hogy stabil tudj lenni, a nőiségednek lesz szüksége most egy különlegesen stabil jelenlétre.
  Együtt megnézzük mit tükrözöl a nőisségeddel, mi az, ami előhozandó vagy tanulandó. Egy orvosi beavatkozás akár megtépázhatja a női lényedet és ennek helyreállítása meghatározó lehet a továbbiakban.
  Fontos lesz a stabilitásod és a legjobb hozzáállásod önmagadhoz, ha hirtelen változik a tested, vagy kétségeid támadnak a külsőddel/belsőddel kapcsolatban.
 • Családi minták jelentősége az elakadásokban.
  Az egész életünket meghatározó, így ebben az esetben is különleges jelentőséget kap a családi háttér mintázata. Együtt megtaláljuk azokat rejtett dinamikákat, amelyek akadályként lehetnek jelen.

A program összetétele:

 • Konzultációk OH asszociációs képkártyák használatával
  ("Az OH- módszer valóban egy új világot tár elénk. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés. Nem csak egy egyszerű kártyáról, vagy egy játékról beszélünk! Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. Az OH egy "meditáció". Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról." forrás:https://www.oh-kartya.hu/)
 • Konzultációk a szomatodráma segítségével:
  ("A SzomatoDrámában használt Gyógyító játék közvetlen célja nem a fizikai tünetek gyógyítása vagy a lelki problémák megoldása, hanem elsősorban a játék, a mélyebb testi-lelki összefüggésrendszerek felfedezése, a saját testünkkel kapcsolatos elidegenedés feloldása, az önelfogadás és az önszeretet átélése, a természetes öngyógyító folyamatok akadályainak felszámolása.

  A SzomatoDráma módszere lehetővé teszi, hogy olyan elzárt, sokszor fájdalmas érzéseinkkel találkozzunk, amelyek tudattalanul irányítják életünket, majd testi tünetek, betegségek formájában manifesztálódnak.

 • A módszer működése

 • Azon az elven alapul, hogy a saját testünkről alkotott elképzeléseink térbeli kivetítése, mélyebb megismerése és kreatív átalakítása öngyógyító folyamatokat indíthat szervezetünkben. Mindez a személyes kapcsolatfelvétel, a testüzenetek szeretetteli elfogadása, az érzelmi elakadások feloldása, a játékban feltáruló helyzet átrendeződése révén valósulhat meg."  forrás: szomatodrama.hu)

 • Konzultáció az Ultrarövid Terápiás módszer használatával:
  ("Előfordulhatnak helyzetek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, kellene valaki, aki átsegít egy bizonyos akadályon, ott van melletted, érti, min mész keresztül, látott már ilyet, talán maga is átélte, tudja, mi működik ilyenkor és mi nem.​

  Lehet, hogy valamilyen testi betegséggel, tünettel találkoztál, és hiszel abban, hogy ez jelentést, üzenetet hordoz számodra, csak nem tudod egyedül megfejteni, vagy nehéz ráérezned, hogyan is segíthetnél legjobban magadnak... Válaszokat, értelmes magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.

  Talán olyan biztonságos közeget keresel, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és átlépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibb élet küszöbét."
  forrás: ultrarovidterapia.hu)

 • Mentálhigiéné, mint a lélek egészsége:

 • Ezen eszközrendszeren keresztül, holisztikus szemlélettel támogatjuk és segítjük a mentális egészséget. Nem csak szavakból áll, hanem cselekvéstudomány. Segít egy másfajta szemlélet meglátásában. Felkutaja rejtett erőforrásainkat, melyeket megismerve túllendülünk a kritikus helyzeten, meglátjuk a megoldást. Segíti helyreállítani az egészséges, tiszta lelkiállapotot.
 • Amit adni fog neked a mentálhigiénés konzultáció:

           Biztonságérzetet, stabilitást saját magad és az adott életfeladattal szemben. Önmagadba vetett hit megerősödése. Megfelelővé válnak a spontán         érzelmi válaszok. Realitásérzet kisimul, kreatív, megoldásközponttú gondolkodás színesedik, melyek együtt járnak az önértékelés megfelelő mederbe kerülésével.

Az időpontokat veled együtt az időbeosztásodhoz illeszkedően együtt határozzuk meg. Éppen ezért időpont módosítás a fix időpont előtt 48 órával korábban lehetséges maximum 2 alkalommal. További módosítás vagy lemondás esetén az elmaradt időpontot nem áll módunkban teljesíteni.


A 8 alkalmas program ára: 1000 euró

Melyet egyösszegű befizetés esetén 2022.12.01.-ig  650 euróért tudsz megvásárolni.

Fizetés 2 részletben: 2 x 350 euró = 700 euró (az akciós ajánlat 2022.12.01. - ig érvényes)

Az egy összegben megrendelt csomaghoz egy Business Coaching órát adunk ajándékba Harnisfőger Tímeával!


Általános szerződési feltételek, továbbiakban ÁSZF:

A szolgáltató a számla mellé ÁSZF-t, Adatvédelmi nyilatkozatot és 1 példány tájékoztatót csatol, melyet az ügyfél a számla kiegyenlítésével jelzi, hogy teljes mértékben elolvasta és elfogadta.