Strorigel-Nagy Diána


Megtörtént események alapján, saját történetünk összefonódása a hivatásunkkal. Családalapítás és a jelenlegi állapotunk jegyében nem tudok egyszerűségről beszélni. Sokan hajlamosak vagyunk csodálni mások tökéletesnek tűnő, csillámporos életét. Ilyenkor még nehezebb ránézni a sajátunkra. Úgy érezzük lemaradtunk valamiről, nem értünk be a célba.

Pedig a csillogónak tűnő életek, történetek mögött sokszor kemény munka áll. Szembenézni magunkkal, elakadásainkkal és azzal, hogy hol hibázunk...ez utóbbi a legnehezebb. Bár a munkámból adódóan sokat találkozom magammal, még is amikor a gyermekáldás váratott magára, egyre  mélyebbre kellett néznünk. Nálam ez egy hosszabb folyamat volt. A segítő szakma elég széles spektrumán mozogva haladtunk. Így visszatekintve már komplexen latom az összefüggéseket és azt is, hogy hol botlottam meg. Saját megéléseim összefésülésével és a több mint egy évtizednyi szakmai tapasztalatommal állok ebben a projektben. Úgy segítünk, hogy közben tudjuk a kliens milyen érzelmi hullámvasúton ül.

Így tud az együttműködés igazán gyümölcsöző lenni.

Egészségfejlesztő mentálhigiénikusként és kineziológusként egyéni konzultációkban dolgozom. Ezek nézőpontjait színesíti tanítói és mediátor, valamint természetes élet - és gyógymódok szakértői végzettségem.


Ultrarövid terápiás és Szomatodráma szakemberi munkámhoz Dr. Buda László ajánlását osztom meg veletek:

 Várhegyiné Pfeiffer Judit

Talán sokak számára idealista elképzelés, hogy hiszek egy olyan világban, ahol számítunk önmagunknak, ahol fontos az öröm, és szabad törődnünk belső világunkkal. Számítanak a vágyaink, és ismerjük magunkat olyannyira, hogy a félelem helyett figyelmesség költözik elménkbe, ha testünk, lelkünk, életünk elakadást jelez.
Én így élek minden nap. Közel 30 éve a társammal, férjemmel. Két gyermekkel, akik ebben a szemléletben nevelkedtek és ma már saját társaikkal boldog felnőttek.
Sok segítői címet megszereztem az elmúlt 15 évben, de ma már a legfontosabb számomra az, hogy a fenti elvek mentén élhetem a mindennapjaim. Néha nem egyszerű a tengely közelében maradni, jöhetnek olyan kihívások, amelyek komoly fejtörést okoznak, de már nem esik nehezemre mindezt felvállalni és szeretett segítőimhez fordulni.
Mély tapasztalatot gyűjtöttem testi-lelki betegségekből, problémákból, pedig nem emlékszem, hogy erre törekedtem volna. Egy biztos, ezek nélkül talán nem tisztelném ma ilyen mértékben a gyengédségre törekvő életem.
SzomatoDráma szakemberként legtöbbször betegségek megértésének céljából keresnek meg a hozzám fordulók.
Ultrarövid terápiás találkozóink lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy milyen szerepük van a legközelebbi hozzátartozóinknak a hétköznapi kihívásainkban, vagy nagyobb elakadásainkban.

Kineziológiával és önismereti tréneri tapasztalatommal pedig egyéni konzultációs lehetőségek állnak még rendelkezésre, valamint külföldi és belföldi önismereti táborok keretein belül fogom össze legkedvesebb módszereimet, hogy megmerítkezzenek benne a hozzám csatlakozó emberek.

Várhegyiné Pfeiffer Judit az általam kiemelten ajánlott konzulensek körébe tartozik. Személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken. Fordulj Judithoz bizalommal - jó szívvel ajánlom!
Dr. Buda László