Szakembereink

Harnisfőger Tímea

2004-től dolgozom HR területen, 2006-ban szereztem diplomat HR menedzser szakon. Fiatal felnőtt koromtól motivál, amikor egy embernek segíthetek megtalálni álmai munkahelyét. Jobbat, mint az éppen aktuális, ahonnan valamilyen ok miatt már régóta szeretett volna váltani.

Az elmúlt években business coachként és karriertanácsadási mentorként sok klienst volt lehetőségem hozzásegíteni ahhoz is, hogy a jelenlegi munkahelyén tudjon előrébbjutni, vagy találja meg a harmóniát a jelenlegi munkakörében.

2 gyerekes anyaként kétszer is megküzdöttem azzal a helyzettel, amikor rövidebb-hosszabb kihagyás után vissza kellett találnom a munkaerőpiac nem mindig túl toleráns világába.

Ha felmerülnek Benned félelmek a családalapítás, - vagy bővítés előtt, nem tudod egyelőre elképzelni, hogy tudod a legjobban összehangolni az életed két fontos területét, és kihozni a legjobbat abból, hogy Anyaként és munkaerőként is maximálisan helytállj, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Bejelentkezés egyéni konzultációra: 06-20/280-8143,  E-mail: timi@discoveryourworld.hu

Sercheli Angelika


Kineziológiai tanácsadó és Integrált családfelállító csoportvezető tréner

A családállítás számomra az a csoda, ami segít szavakba önteni az emberi lét misztikus láthatatlan és megfoghatatlan szegmenseit.

Hogy miért láthatatlan és megfoghatatlan?

Mert a megoldás és a gyógyulás azzal kezdődik, hogy bepillantást nyerünk ebbe a rendbe.Itt, ezen az oldalon, nem azt fogjuk boncolgatni, hogy hogyan él az ember, hanem, HOGY VILÁGRA JÖN-E EGYÁLTALÁN, az mintha egy másfajta alapvetőbb kérdés lenne.

A szülőkkel együtt közös öröm, amikor összefogásunk, munkánk eredménye egy új élet születése.Vajon lehetséges, hogy a nehézségek gyökereit, nem az életünk során átélt eseményekben kell keresnünk, hanem a szüleink, a nagyszüleink, sőt, akár a dédszüleink történeteiben?

Halál esetek a szülés körül, spontán vetélések, elgyászolatlan abortuszok, méhen belüli ikervesztések, örökbe adott felmenők, bizonyított tény, hogy ezek a traumás események örökölhetők. Lehet, hogy az, aki a traumát elszenvedte, már meghalt, vagy a történet feledésbe merült, az emlékek és az érzések azonban tovább élhetnek.Bele vannak kódolva a génjeinkbe, és felbukkanhatnak akár a mindennapi nyelvhasználatunkban is.

Ezért ez az oldal azok számára jött létre, akik felismerték, hogy valami gátolja őket abban, hogy megérkezhessen hozzájuk a várva várt gyerek.Azok számára, akik nyitottak a változásra, és szívesen olvasnak ebben a tematikában. Célunk, hogy az oldal magával ragadja az olvasót a felismerések útján, amely meghozza a felszabadító és gyógyító belátást, amit a közös munkánkból nyerhet.


Bejelentkezés: 0620-282-7562  E-mail:pryor.angelika@gmail.com Web:https://aholnapembere.hu/